2009. március 15.

4 hónapos lettem

Telik-múlik az idő: ma, a nemzeti ünnepen betöltöttem a 4. hónapot is. Méreteim továbbra is lenyűgözőek: a súlyom megközelíti a 7,5 kg-ot, a hosszam pedig a 70 cm-t (a 68-as ruhákat ui. sorra kinövöm). Nem véletlen, hiszen változatlan az étvágyam: anya ruhájába kapaszkodva az utolsó csepp tejet is megszerzem, miközben(a helyzetnek megfelelően) követelő vagy éppen elégedett arccal pislogok anyára (amitől persze ő elolvad).

Továbbra is egész éjjel alszom, viszont nappal egyre többet vagyok ébren, és fedezem fel apránként a világot. A kedves arcokra, szavakra változatlanul hatalmas mosollyal reagálok, amivel mindenkit elvarázsolok. A mosolygást egyre gyakrabban hangos kacajjal kísérem, főleg amikor a nyakamat vagy a combomat puszilgatják, vagy éppen az oldalamat vagy esetleg a talpamat csikizik. A fürdés még mindig az egyik kedvencem: a fürdőszobába a szemlélődőknek a fürdőruhás viselet ajánlott! :)

Ebben a hónapban sok minden újdonságot sikerült megtanulnom: az egyik (ahogyan arról korábban is olvashattatok), hogy már képes vagyok a hátamra fordulni. A kezeimet is egyre ügyesebben használom: a számomra érdekes tárgyakkal addig babrálok, míg sikerül elérnem, megfognom (általában két kézzel) és aztán zsupsz, be a számba. Hát igen, mindent meg kell kóstolni, hátha rálelek valami finomságra:) De ha nem, arra mindenképpen jó, hogy egy kicsit megvakarjam vele az ínyemet. Ez a fogzás ui. már kezd elviselhetetlenné fajulni. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése